Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil OnutzaGirl
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Piticii / Revista Presei... / Ne racorim mereu cu ceva bun si ieftin, caci avem cu ce Moderat de dana210773, ioana
Autor
Mesaj Pagini: 1
userubuntu2
in devenire PITIC

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 8
Este placut sa avem mereu ceva cu care sa ne racorim. Daca avem un frigider ieftin si bun in care sa depozitam mancarurile si bauturile, atunci inseamna ca vom avea cu ce sa ne racorim in vremurile calduroase. Sau pur si simpu atunci cand vrem sa avem ce sa mancam mai repde, sa scoatem ceva de la rece.

Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb cu cele mai bune preturi ieftine online cu pretul la reducere, promotie, oferta

Avem ceva cu care sa ne dam si noi mari si cu care sa vemde ce este bun si cu care sa facem in asa fel incat sa ne luam alimentele pe care vrem sa le mancam mai de multe ori. Doar ca vrem sa mancam mai multe si mai bune. Suntem pe drumuri bune si pe maini bune, asa ca vedeme ce trebuie sa facem si suntem in cautarea acelor mancaruri pe care sa le facem in asa fel incat sa ne ducem si noi pe acolo pe unde sa obtinem ceva mancaruri bune de tot.

Modificat de userubuntu2 (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
userubuntu2
in devenire PITIC

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 8
Avem cu ce sa ne facem mancarurile si vrem sa facem ce vrem atunci cand suntem cele mai bune persoane din bloc. Si noi suntem in cautaea celor mai bune mancaruri pe care sa le facem asa, iar atunci cand avem ceva de cumparat, suntem cele maib une persoane pe care unii vor sa le aiba. Suntem cele mai bune persoane care vor sa aiba niste alimente si sa avem cele de care sa ne folosim. Atunci suntem cele mai bune perosnae care au gustul mai bun si avem ceva de la rece.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la