Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
Piticii / Cosmetice, diete, nutriţie, vopsirea părului, o problemă? / Picioare subtiri si fara aripioare Moderat de dana210773, ioana
Autor
Mesaj Pagini: 1
irinascumpik
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 358
Bine v-am regasit intr-un nou articol pentru aripioare. Acest program mai are rolul si de a va subtia piciorul in zona superioara impreuna cu programul pentru aductori pe care-l voi expune data viitoare. Executand aceste miscari intocmai, veti scapa de tesutul adipos si celulita din zona aripioarelor tonifiind totodata si musculature din acea zona. Acest program, mai are rolul de a tonifia si a ridica fesele, impreuna cu programul pentru "fesieri de negresa" expus randurile trecute.

Sa trecem la treaba:

Incalzirea
Pe un fundal muzical, de preferat house sau clubb si cu geamurile deschise ori inchise..., vom incepe dupa cum v-am obisnuit si-n exercitiile precedente o mica incalzire esentiala pentru fiecare program de antrenament. Este de preferat sa facem cateva rotiri de genunchi, cateva genuflexiuni, putine sarituri si putin alergat pe loc, aproximativ 10 min. Apoi, dupa ce vom alerga in jurul blocului de 3 ori si vom urca 10 etaje de 5 ori...


Astia au inebunit daca ei cred ca o sa stau eu acum sa alerg in jurul blocului.O sa zica vecinii........saraca a inebunit de tot.Shi in plus de asta blocul meu are 7 scari....va da-ti seama cat as avea de alergat


Modificat de irinascumpik (acum 18 ani)

pus acum 18 ani
   
dana210773
Moderator

Din: Bramming, DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1105
Irinuco......pt  "fesieri de negresÃ¥" merita sa alergi in jurul blocului , in fata vecinilor etc.....
       Daca ai gasit pt femei, ia cauta ceva si pt masculi , sa fie ca "negri"......De cite ori tre sa alerge ei in jurul blocului, ca sa faca "........de negri" ?
       


_______________________________________
"Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc. Daca ai
creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza!" FOTO

pus acum 18 ani
   
Beatrice
Administrator Piticii

Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2769
Irina, nu gasisi si cu poze relevante. Adica cu exercitiul in sine... Trimite poza la mine si o modific s-o fac mai mica si s-o punem!

Ar fi super daca fiecare stie exercitii si sa le scrie, in felul asta mai facem si noi!


_______________________________________
- hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici

pus acum 18 ani
   
carmen spania
Moderator

Din: CASTELLON - SPANIA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 515
exercitii fizice:

Te intalnesti cu aceste exercitii de fiecare data cand mergi la sala de fitness sau cand iti faci antrenamentul acasa?! Le observi frecvent in antrenamentul prietenei tale, dar, e bine sa stii, totusi, care sunt miscarile corecte pe care le poti aplica indiferent de situatie pentru ca timpul si rezultatele tale sunt pretioase!

Renunta la: Abdomene cu mainile la ceafa
Exact! Abdomenele executate cu mainile la ceafa sunt benefice pentru incepatoare si sunt folosite ca metoda de recuperare in cazul eventualelor probleme cu spatele. Pentru tine, insa, daca vrei sa obtii o silueta ferma in timp util, este o pierdere de vreme. Multe femei ajung la performante uluitoare privind numarul de abdomene executat, iar progresele intarzie sa apara.

opteaza pentru: Abdomene cu mainile la piept
Intinde-te pe spate cu genunchii indoiti la 90 de grade si cu mainile incrucisate la piept. Fa pentru inceput 10-15 abdomene incordand muschii abdomenului si incercand sa iti apropii pieptul cat poti de mult de genunchi.

Motivul principal:
Abdomenele cu mainile la piept implica o contractare mai mare a muschilor, modeland nu doar abdomenul, ci si coapsele. In plus, iti pot imbunatati postura.

renunta la: Exercitii pentru piept cu greutati
Acest exercitiu este popular dar nu antreneaza toti muschii pectorali si poate cauza, in schimb, chiar probleme ale articulatiilor umerilor.

Opteaza pentru: flotari pe stepper
Fizeaza-ti mainile la marginea stepper-ului, de o parte si de alta, tine spatele drept si picioarele usor departate. Pozitia corpului este recomandat sa fie la un unghi de 45 de grade fata de podea. Poti incepe cu 8-10 repetari.

Motivul principal:
Flotarile pe stepper iti antreneaza muschii triceps, pectoralii si umerii. Exercitiul are un grad de dificultate mai ridicat motiv pentru care majoritatea femeilor il evita, insa, daca vei reusi sa-l practice vei putea avea un spate mai ferm.

Renunta la: Extensiile pentru picioare
Fie ca practici acest exercitiu la un aparat, fie ca atarni greutati de glezne, astfel de extensii iti pot produce indinderi sau rupturi de ligamente si iti pot cauza probleme la genunchi.

Opteaza pentru: Pas cu pas pe stepper
Cu doua greutati in maini, fa un pas inainte pe stepper, apoi revino in pozitia initiala, mentinand spatele drept. 10-15 repetari pentru fiecare picior iti vor fi suficiente pentru a capata suplete si forta pe care ti-o doresti.

Motivul principal:
Exercitiul este mai sigur pentru articulatiile si incheieturile tale si iti lucreaza in plus si fesele.

Renunta la: Rasuciri cu genunchii indoiti
Mitul privind acest exercitiu spune ca iti poti modela soldurile si abdomenul, insa, nicaieri nu se specifica dezavantajul – problemele la coloana vertebrala.

opteaza pentru: Rasuciri cu picioarele ridicate
Intinde-te pe spate, cu un picior ridicat la 45 de grade si cu celalalt indoit astfel incat varful sa atinga genunchiul celui ridicat. Te poti folosi de o esarfa sau un cordon si poti executa astfel rasucirile o data spre dreapta, o data spre stanga, schimband de fiecare data pozitia picioarelor. Sunt recomandate 10-15 repetari.

Motivul principal:
Iti antreneaza partea dorsala, abdomenul si picioarele, fara a te supune niciunui risc.

UN SET DE EXERCITII FIZICE RECOMANDAT DIMINEATA
BENEFICII. Exercitiile fizice stimuleaza producerea de endorfine, substante produse in creier, care permit reducerea stresului si a durerii. Asa se explica de ce, dupa ce am facut cateva exercitii fizice, ne simtim mult mai bine. Eliberarea de endorfine variaza de la o persoana la alta. La unele, acest proces are loc dupa 10 minute de alergat, in timp ce la altele, dupa 30 de minute. De asemenea, activitatea fizica reduce anxietatea. Chiar si 5 minute de exercitii au efecte calmante, reducand stresul si nervozitatea.
RECOMANDARI. Acest set de exercitii se face acasa, intr-o camera aerisita, in aer liber sau chiar la sala de fitness, ca program de incalzire. Dar daca aceste miscari vi se par incomode, mai este o optiune: 15 minute de alergat in aer liber! Atentie insa, indiferent ca ati ales alergatul sau exercitiile fizice, instructorul va recomanda sa nu mancati inainte, altfel executarea miscarilor va fi ingreunata.

ALTE exercitii fizice




"Sculpteaza-ti" picioarele in 4 saptamani

picioarele tale vor arata exact asa cum iti doresti!

Fandari foto 1

Exercitiul acesta actioneaza in principal asupra cvadricepsilor (muschii din partea superioara a coapselor).

Stai in pozitie verticala, cu picioarele usor departate, mainile pe bazin si mentine-ti spatele drept. Incordeaza muschii abdominali si fa un pas in fata, cu piciorul drept, cel stang ramanand in pozitia initiala.
Apleaca-te usor inainte, lasand intreaga greutate a corpului in picior si ramai in aceasta pozitie timp de cateva secunde. Revino apoi la postura initiala si repera miscarea, de data aceasta cu piciorul stang. Executa miscarile in ritm lent si supravegheaza-ti tinuta, pentru a te asigura ca iti mentii spatele drept.
Efectueaza cate 8-10 fandari pe fiecare picior, de patru ori pe saptamana.

Fandari laterale foto22

Principiul exercitiului este acelasi, numai ca de data aceasta te vei apleca in lateral. Similar fandarilor simple, se recomanda cate 8-10 miscari complete pe fiecare picior.

Genuflexiuni individuale foto3
Probabil ti se va parea ciudat, insa te asigur ca este un exercitiu simplu si foarte eficient - actioneaza asupra tuturor grupelor de muschi ale trenului inferior - coapsele, gambele, abdomenul si fesele.

Genuflexiunile individuale se efectueaza separat, pentru fiecare picior in parte. Tinand mainile pe fese, apleaca-te numai pe un picior, cat de jos poti - iar in acest timp, piciorul celalalt trebuie sa fie mentinut in pozitie perfect dreapta, intins inainte. Asemenea fandarilor, se recomanda sa efectuezi cate 8-12 genuflexiuni pentru fiecare picior.

Genuflexiuni pe scaun foto4
Daca te gandeai ca exercitiul implica sa stai pe un scaun, iti voi spune ca nu este vorba de asa ceva - decat, cel mult, indirect. Stai in fata scaunului, cu picioarele usor departate si incordeaza musculatura abdominala si schiteaza gestul de a te aseza - pana cand fesele aproape ca ating suprafata scaunului. Dar nu lua loc pe scaun, ci ramai in aceasta pozitie timp de 2-3 secunde si revino la pozitia initiala. Executa 12-16 astfel de miscari.

Extensii laterale foto55
Stai in picioare, cu mainile pe bazin si ridica un picior, in extensie. Executa 8-12 astfel de miscari si apoi alterneaza, schimband piciorul.

Si un alt fel de extensii... foto 6
Intinde-te cu fata in jos pe o suprafata plana sau usor inclinata si intinde perfect picioarele. Ridica-le cat de sus poti, mentine-le timp de 2-3 secunde si apoi revino la pozitia initiala. 8-12 ridicari complete in cadrul fiecarei sedinte sunt suficiente.


EXERCITIU PENTRU UN POSTERIOR CARE VA ATRAGE TOATE PRIVIRILE...... exercitii fizice usoare


SI IN FINAL, DACA EL POATE, PAI CE, NOI NU PUTEM????????????????

picioare subtiri fara aripioare exercitii fizice:te intalnesti aceste exercitii fiecare data cand

4.1KB

Modificat de carmen spania (acum 18 ani)


_______________________________________
"Scopul educatiei este acela de a inlocui o minte goala cu una deschisa." - Malcom S. Forbes

pus acum 18 ani
   
carmen spania
Moderator

Din: CASTELLON - SPANIA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 515
set de exercitii fizice recomandat dimineata


_______________________________________
"Scopul educatiei este acela de a inlocui o minte goala cu una deschisa." - Malcom S. Forbes

pus acum 18 ani
   
Beatrice
Administrator Piticii

Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2769
uitati aici! sa nu va mai chinuiti!



Vom incepe cu o mica incalzire, compusa din joc de glezne, cateva rotiri de genunchi, cateva genuflexiuni si cateva sarituri (sau nu)... Apoi, te asezi confortabil pe o salteluta, dupa ce-ti iei un prosop si putina apa langa tine, pornesti muzica, de preferat clubb sau house astfel incat sa-ti imprime un ritm alert de miscare. Cu cat miscarile sunt mai rapide cu atat scapi mai repede de celulita si subtiezi piciorul.

Ridicari laterale
Ne asezam pe salteluta pe o parte cu picioarele intinse conform imaginii. Vom executa 40 ridicari foarte scurte in 3 serii alternative.



Lovituri
Vom flexa ambii genunchi, piciorul cu care vom executa miscarea este putin ridicat. Blocat in acea potitie, asezam palma pe genunchi. Indoim apoi si intindem piciorul tinand genunchiul fix de 30 de ori, 4 serii alternative.



Lovituri laterale
Miscarea este similara cu exercitiul precedent, doar ca de data aceasta vei lasa piciorul jos atunci cand flexezi si-l ridici cat mai sus atunci cand il intinzi. Se vor efectua 4 serii alternative a 40 repetari.



Lovituri la centru
Dupa ce ai terminat acest set de 3 exercitii, poti merge sa bei putina apa, In aceeazi pozitie, aduci piciorul lateral la un unghi de 90 grade fata de trunchi si faci 30 ridicari scurte in acea pozitie, conform imaginii, 3 serii alternative.




Si iar lateral
Ambele picioare sunt indoite, stai intinsa tot pe o parte si lovesti lateral intinzand piciorul la 90 grade fata de corp, apoi, revii cu el in pozitia initiala. Se vor executa 4 serii alternative a cate 40 repetari.



Ridicari
Intind picioarele lateral in prelungirea corpului, ridic cat mai sus piciorul situat deasupra si efectuez 40 ridicari scurte in acea pozitie, 4 serii alternative.



In spate
Lipesti picioarele apoi duci piciorul situat deasupra cat mai in spate in plan orizontal. Executi 30 repetari a cate 4 serii alternative. La acest exercitiu trebuie sa simti cum iti lucreaza muschiul fesier.


_______________________________________
- hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici

pus acum 18 ani
   
dana210773
Moderator

Din: Bramming, DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1105
Ce haioasa e poza cu "barbatu'" ala ...

_______________________________________
"Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc. Daca ai
creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza!" FOTO

pus acum 18 ani
   
carmen spania
Moderator

Din: CASTELLON - SPANIA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 515
eeeeeeeeee Beatrice, eu am cautat toata noaptea pe net poze ca astea si n-am gasit!!!  misto...

maine dimineata voi incerca si aceste exercitii...


_______________________________________
"Scopul educatiei este acela de a inlocui o minte goala cu una deschisa." - Malcom S. Forbes

pus acum 18 ani
   
Beatrice
Administrator Piticii

Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2769
si mai am ceva pentru voi!

_______________________________________
- hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici

pus acum 18 ani
   
kathi
in devenire PITIC

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
Bun, vazui si eu! Mistoc!

_______________________________________
Are you worried about Testking 646-048 exam Smith College and a+ certification practice test? Check out our latest resources for ISEB

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la