Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PITICII
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: anonima2008 pe Simpatie
 | Femeie 22 ani Bacau cauta Barbat 22 - 43 ani |
|
irinascumpik
Pe lista neagra
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 358
|
|
Ingrediente
Foi de aluat - 800g faina - 80g zahar - 50g drojdie - 1 pahar smantana - 250g unt - 7 oua
Umplutura - 700g rahat - 700g gem de prune - 250g nuca macinata - 250g zahar Mod de preparare
Aluatul rezultat se imparte in 4 foi. Pe prima foaie se pune rahat taiat in felii subtiri. Cele 7 albuse se bat spuma impreuna cu zaharul si se amesteca si cu nuca macinata. Cu aceasta se unge cea de-a doua foaie. A treia foaie se unge cu gem de prune. Se aseaza una peste alta cele 4 foi intr-o tava unsa bine cu ulei. Se lasa la copt la foc moderat timp de o ora. Cand prajitura este coapta se lasa sa se raceasca intr-o tava acoperita cu un prosop. Dupa aceasta se taie in romburi egale. Pofta buna!
6.7KB
|
|
pus acum 19 ani |
|