Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blah
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Piticii / Bucătărie romanească si internaţională! / Prajitura in 3 straturi Moderat de dana210773, daniela
Autor
Mesaj Pagini: 1
irinascumpik
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 358
Ingrediente

Foi de aluat
- 800g faina
- 80g zahar
- 50g drojdie
- 1 pahar smantana
- 250g unt
- 7 oua

Umplutura
- 700g rahat
- 700g gem de prune
- 250g nuca macinata
- 250g zahar 
Mod de preparare

Aluatul rezultat se imparte in 4 foi. Pe prima foaie se pune rahat taiat in felii subtiri. Cele 7 albuse se bat spuma impreuna cu zaharul si se amesteca si cu nuca macinata. Cu aceasta se unge cea de-a doua foaie. A treia foaie se unge cu gem de prune. Se aseaza una peste alta cele 4 foi intr-o tava unsa bine cu ulei. Se lasa la copt la foc moderat timp de o ora. Cand prajitura este coapta se lasa sa se raceasca intr-o tava acoperita cu un prosop. Dupa aceasta se taie in romburi egale.
Pofta buna!

prajitura straturi foi aluat- 800g faina- 80g zahar- 50g drojdie- pahar smantana- 250g unt- 700g

6.7KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la