Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PITICII
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Thedark15 Profile
| Femeie 24 ani Bacau cauta Barbat 24 - 46 ani |
|
Beatrice
Administrator Piticii
Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2769
|
|
Pentru aluat ai nevoie de: 500 g făină, 40 g drojdie, 2 linguriţe zahăr, 300 ml apă călduţă.
Pentru umplutură ai nevoie de: 300 g caşcaval afumat, 2 fire de praz, 2 cepe, 2 linguri ulei, boia, sare, piper.
Cum procedezi: Amesteci drojdia cu puţină apă caldă, zahărul şi 1 lingură de făină, torni maiaua peste făină, adaugi şi 200 ml apă călduţă şi frămânţi aluatul până se ia de pe lighean. ÃŽntinzi apoi o foaie din aluat, dar opreşti o parte din el pentru decorat, aşezi foaia în tava unsă cu ulei, îi tai marginile care cad peste tavă şi o laşi deoparte până pregăteşti umplutura. Cureţi prazul şi ceapa, tai prazul bucăţi şi ceapa solzişori, iar caşcavalul îl tai felii. Căleşti prazul şi ceapa în ulei încins, adaugi feliile de caşcaval şi le mai laşi pe foc câteva minute. O iei apoi de pe foc, pui sare, piper şi boia după gust, întinzi umplutura peste aluat, decorezi tarta cu 3 fâşii de aluat şi o dai la cuptor pentru 25 de minute.
14.2KB
_______________________________________ - hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici
|
|
pus acum 18 ani |
|