Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta99 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Satu Mare
cauta Barbat
25 - 50 ani
Piticii / Cosmetice, diete, nutriţie, vopsirea părului, o problemă? / Alimentatia pe grupe sanguine Moderat de dana210773, ioana
Autor
Mesaj Pagini: 1
irinascumpik
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 358
Dieta pe grupe sanguine constituie refacerea ritmului nostru genetic natural. Terenul pentru dietele grupelor sanguine ne-a fost pregatit cu mii de ani in urma. Poate daca am fi continuat sa urmam mesajele instinctive, inerente naturii noastre biologice, conditia noastra prezenta ar fi foarte diferita. Oricum diversitatea umana si fortele covarsitoare ale tehnologiei au intervenit. Avantaje? Multe si importante:

Daca urmati cu grija dieta grupei sanguine proprii, puteti sa:

- evitati numeroase viroze si infectii obisnuite;

- scadeti in greutate, deoarece organismul dumneavoastra se debaraseaza de toxine si grasimi;

- ripostati impotriva bolilor cu potential letal, cum ar fi cancerul, bolile cardivasculare, diabetul si insuficienta hepatica;

- evitati multi dintre factorii care determina distructia celulara rapi da, incetinind astfel procesul de imbatranire.


Grupa O - VANATORUL:

Caracteristici: consumator de carne, tract digestiv viguros, sistem imunitar hiperactiv, intolerant fata de adaptarile la dieta si mediul inconjurator, raspunde optim la stres printr-o activitate fizica intensa, necesita un metabolism eficient pentru a se mentine suplu si energic.

Alimente care favorizeaza cresterea in greutate: glutenul din grau, porumbul, fasolea mare, fasolea Navy, lintea, varza, varza de Bruxelles, conopida, mustarul.

Alimente care favorizeaza scaderea in greutate: varecul, hrana marina, sarea iodata, ficatul, carnea rosie, napul, spanacul, broccoli.


Grupa A - CULTIVATORUL:

Caracteristici: primul vegetarian, culege ceea ce sadeste, tract digestiv sensibil, sistem imunitar tolerant, se adapteaza bine la conditiile de dieta si mediu inconjurator stabilite, raspunde cel mai bine la stres prin actiuni de calmare, necesita dieta agrara pentru a ramane zvelt si productiv.

Alimente care favorizeaza cresterea in greutate: carne, produse lactate, fasolea mare, fasolea Lima, grau (in cantitati excesive).

Alimente care favorizeaza scaderea in greutate: uleiuri vegetale, alimente pe baza de soia, toate tipurile de legume, ananas.


Grupa B - NOMADUL:

Caracteristici: echilibrat, sistem imunitar puternic, sistem digestiv tolerant, optiunile cele mai flexibile privind dieta, consumator de produse lactate, raspunde cel mai bine la stres prin creativitate, necesita un echilibru intre activitatea fizica si cea mentala pentru a se mentine suplu si agil.

Alimente care favorizeaza cresterea in greutate: porumb, linte, arahide, seminte de susan, hrisca, grau.

Alimente care favorizeaza scaderea in greutate: legume verzi, carne, ficat, oua/ produse lactate cu continut redus de grasimi, ceai de lemn-dulce.


Grupa AB - ENIGMATICUL:

Caracteristici: fuziunea moderna intre grupele A si B, raspuns de tip cameleonic la conditii schimbatoare de mediu si dieta, tract digestiv sensibil, sistem imunitar excesiv de tolerant, raspunde optim la stres in plan spiritual, fizic si la nivel de energie creatoare, un mister revolutionist.

Alimente care favorizeaza cresterea in greutate: carne rosie, fasole mare, fasole Lima, seminte, porumb, hrisca, grau.

Alimente care favorizeaza scaderea in greutate: branza tofu, alimente marine, produse lactate, legume verzi, varec, ananas.


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la