Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PITICII
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: laura love la Simpatie.ro
![](https://www.simpatie.ro/photos/120x120/laura_love_1_327670860.jpg) | Femeie 23 ani Bihor cauta Barbat 24 - 52 ani |
|
carmen spania
Moderator
![](/img/avatars/piticii/131.jpg) Din: CASTELLON - SPANIA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 515
|
|
PIÑA COLADA In mixerul electric vom pune: - 3 cl de lichior crema de cocos; - 7 cl de suc de ananas; - 4 cl de rom alb; - gheata frappe; - o felie de ananas natural sau din compot; - 2 cl de lapte; - zahar (numai daca vi se pare necesar); Se amesteca totul foarte bine (pana se macina ananasul).
cum sa decoram acest delicios cocktail
CUBA-LIBRE Ingrediente: -o parte rom alb sau negru (dupa preferinta); -5 parti coca cola; -O felie de lamaie. Se servesc intr-un pahar plan cu gheata.
DAIQUIRI REBELDE Intr-un mixer electric se pun: -2 cl de suc de lamaie; -3 cl de lichior de menta; -1 lingurita de zahar; -5 cl de rom alb (preferabil Havana 3 ani); -Gheata frappe. Se da mixerul la maxim. Se toarna compozitia intr-un pahar. Se decoreaza cu frunze de menta sau cu lamaie.
DAIQUIRI FRAPPE In mixerul electric se pun: -o jumatate de lingurita de zahar; -sucul de la o jumatate de lamaie; -2 picaturi de marrasquino (optional); -5 cl de rom alb (preferabil Hava 3 ani); -Multa gheata frappe. Se amesteca foarte bine, se pune compozitia obtinuta intr-un pahar de cocktail. Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.
DAIQUIRI PLATANO Ingrediente: -o jumatate de lingurita de zahar; -2 cl de suc de lamaie; -2 cl de rom alb; -3 cl de lichior de banane; -Gheata frappe. Se amesteca ronul cu lichiorul pentru a-l dilua. Apoi se adauga totul in mixerul electric. Se amesteca bine si se serveste, de obicei, in cupa de sampanie.
DAIQUIRI NATURAL In shaker se pun: -sucul de la o jumatate de lamaie; -o jumatate de lingurita de zahar; -5 cl de rom alb; -Gheata cubulete. Se amesteca bine si se serveste strecurat. Se decoreaza cu lamaie.
CUBA BELLA In shaker: -2 cl de lichior de menta; -1 cl de suc de lamaie; -1 lingurita de zahar (il vom dizolva in sucul de lamaie); -2-3 picaturi de granadina -2-3 picaturi de marrasquino; -5 cl de rom alb; -Cubulete de gheata. Totul in afara de granadina se amesteca bine in shaker . Paharul se umple de gheata macinata si se varsa lent continutul din shaker peste aceasta. Se adauga usor granadina. Se orneaza si se adauga cateva picaturi de rom negru.
SAOCO Intr-un pahar mare vom pune: -6 cl de rom alb; -12 cl de apa de cocos (se poate inlocui cu orice lichior de cocos); -gheata cubulete. Se amesteca foarte bine cu o lingurita. Acest cocktail capata un aspect mai frumos daca il servim intr-un cocos natural.
MOJITO Se prepara direct in pahar. Acesta este tip pahar de whisky, dar putin mai inalt. Vom incepe prin a pune o lingurita de zahar si sucul a jumatate de lamaie. Apoi se adauga 1-2 crengute de menta proaspata, pe care le vom zdrobi cu zdrobitorul de lemn, insa cu mare grija, fara sa rupem frunzele de menta. Se adauga apa minerala pana aproape de jumatatea paharului. Apoi 5 cl de rom alb (preferabil Havana 3 ani). Se umple paharul cu gheata macinata.. se amesteca bines a se dizolve zaharul si se adauga 1-2 picaturi de angostura Se decoreaza cu frunze de menta.
cocktailuri cu rom - fotos
8.4KB
_______________________________________ "Scopul educatiei este acela de a inlocui o minte goala cu una deschisa." - Malcom S. Forbes
|
|
pus acum 18 ani |
|