Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login
POZE PITICII
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Alexandra21
 | Femeie 22 ani Calarasi cauta Barbat 23 - 52 ani |
|
Beatrice
Administrator Piticii
 Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2769
|
|
Ingrediente:
pentru aluat:
o lingura drojdie de bere, 1 kg de faina, 8 galbenusuri, coaja de lamiie, o cana cu lapte dulce, 300 g de zahar, 200 g de unt. Pentru umplutura:
1 kg de smintina, 3 galbenusuri, vanilie, coaja de lamiie, 100 g stafide, 300 g de zahar, sare Mod de preparare:
Framintati un aluat de cozonac, pe care il puneti la dospit 2 ore, apoi impartiti-l in 2-3 parti egale si intindeti fiecare parte ca un sul. Cu aceasta faceti coroana in jurul unei cratite unse cu unt. In mijlocul vasului puneti o parte din umplutura ceva mai inalta decit aluatul. Dati vasul la cuptor si coaceti ca orice cozonac. Din cantitatea respectiva realizati 3-4 bucati de pasca. Umplutura o realizati combinind zaharul, stafidele, coaja de lamiie, citeva fructe confiate, vanilia si galbenusurile frecate separat. Cind aluatul este rumenit, pasca este coapta. Puneti peste gura cratitei un platou, rasturnati pasca, apoi, cu grija, intoarceti-o pe o farfurie.
6.5KB
_______________________________________ - hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici
|
|
pus acum 19 ani |
|