Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandra21
Femeie
22 ani
Calarasi
cauta Barbat
23 - 52 ani
Piticii / Bucătărie romanească si internaţională! / Pasca cu smantana Moderat de dana210773, daniela
Autor
Mesaj Pagini: 1
Beatrice
Administrator Piticii

Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2769
Ingrediente:

pentru aluat:

o lingura drojdie de bere,
1 kg de faina,
8 galbenusuri,
coaja de lamiie,
o cana cu lapte dulce,
300 g de zahar,
200 g de unt.
Pentru umplutura:

1 kg de smintina,
3 galbenusuri,
vanilie,
coaja de lamiie,
100 g stafide,
300 g de zahar,
sare
Mod de preparare:

Framintati un aluat de cozonac, pe care il puneti la dospit 2 ore, apoi impartiti-l in 2-3 parti egale si intindeti fiecare parte ca un sul. Cu aceasta faceti coroana in jurul unei cratite unse cu unt. In mijlocul vasului puneti o parte din umplutura ceva mai inalta decit aluatul. Dati vasul la cuptor si coaceti ca orice cozonac. Din cantitatea respectiva realizati 3-4 bucati de pasca. Umplutura o realizati combinind zaharul, stafidele, coaja de lamiie, citeva fructe confiate, vanilia si galbenusurile frecate separat. Cind aluatul este rumenit, pasca este coapta. Puneti peste gura cratitei un platou, rasturnati pasca, apoi, cu grija, intoarceti-o pe o farfurie.

pasca smantana aluat: lingura drojdie bere, faina, coaja lamiie, cana lapte dulce, 300 zahar, 200 Administrator Piticii

6.5KB


_______________________________________
- hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici

pus acum 19 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la