Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
Piticii / Cosmetice, diete, nutriţie, vopsirea părului, o problemă? / OCHII- cum va machiati pentru el? Moderat de dana210773, ioana
Autor
Mesaj Pagini: 1
carmen spania
Moderator

Din: CASTELLON - SPANIA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 515
Despre ochi se pot scrie multe-multe-multe carti pentru ca ei sunt poarta magica spre sufletul celui ce-i poarta, iar atunci cand ne oglindim in lumina lor, ne reflectam practic in acea inima.

Cum ne machiem ochii?
Aveti posibilitatea de a urma cursuri de machiaj personal in care invatati sau cititi carti de specialitate si articole ce apar pe aceasta tema si urmariti sa puneti in practica informatiile primite. Tema este complexa, deoarece se tine cont de mai multi factori:
ceea ce doriti sa transmiteti prin machiaj;
varsta si starea tenului;
forma fetei;
pigmentatia pielii;
culoarea si stilul parului;
personalitatea;
hainele;
accesoriile;
scopul machiajului (de zi, de seara, eveniment etc).

Iata cateva sfaturi practice, cu care nu veti da gres:
[1] creionul contur de ochi general apreciat este gri sau maro.
pentru a mari ochiul, conturati cu o linie punctata, cat mai aproape de baza genelor pe care apoi o estompati usor. Linia se aplica atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. De asemenea, se obtine efect de marire al ochiului prin aplicarea de creion contur alb pe mucoasa, kohl sau kajal;
pentru a micsora ochiul, colorati mucoasa de jos a acestuia fara a mai contura sub genele inferioare;
in cazul ochilor exoftalmici, conturul pe pleoapa superioara este bine sa fie mai puternic si mai lat;
daca in coltul extern ochiul este mai coborat fata de cel intern, atunci ingrosati conturul pleoapei superioare pe ultima treime;
in cazul tenurilor mature, al cearcanelor si al pungilor de sub ochi este mai sigur sa trasati contur doar pe pleoapa superioara pentru a evita efectul de privire obosita.

Este bine sa folositi pentru contur creioane cu mina moale (de exemplu, ce contin ceara de albine) si care au mentiunea kohl sau kajal. Ele sunt si singurele ce se aplica pe mucoasa! Folosindu-le pe acestea, va protejati pielea din jurul ochiului, ce este foarte sensibila.

[2] rimelul accentueaza privirea si se foloseste cu succes chiar si la cele mai simple machiaje. Cand mergeti la sport, este suficient un strat uniform pe gene si puteti folosi unul rezistent la apa (waterproof).

genele rimelate accentuat pe centrul ochiului si curbate vertical pun in evidenta rotunjimea ochiului si alungesc fata. Privirea va deveni mai luminoasa;
genele rimelate accentuat de le centru spre coada ochiului il vor face sa para alungit spre tample. Privirea va deveni mai senzuala si mai misterioasa;
genele rimelate accentuat de la coltul intern al ochiului pana la partea centrala vor face ochii sa para mai apropiati, iar privirea mai patrunzatoare.
pentru machiajul de fiecare zi este mai bine ca rimelul sa nu fie waterproof;
baza de rimel ajuta mult la protectia genelor si la definirea lor.

Cand sunteti grabite, machiati-va simplu, folosind un fond de ten lichid, pudra, rimel si gloss. Acest machiaj se asorteaza oricarei varste si tip de fata, conferind un aer proaspat, luminos.

[3] fardul de pleoape poate fi mat sau sidefat.

Cel mat ofera un aspect natural, iar cel sidefat unul mai stralucitor. In general, cel sidefat se aplica mai usor – insa fiti atente sa nu incarcati prea tare pielea, mai ales daca aveti tenul matur, deoarece riscati sa evidentiati tocmai zonele ridate.

Peste conturul trasat se aplica fardul, acesta avand si rol de fixare.

Adaugati cate un strat subtire; este mai simplu sa accentuati decat sa stergeti!

in pliul pleoapei se creeaza o umbra fina de fard maro, cu rol de marire si ridicare a ochiului. Aceasta umbra va arata foarte natural si se potriveste oricarui tip de piele;
peste conturul ochiului puteti adauga fard maro sau gri pentru un look natural ;
culoarea roz improspateaza si indulceste privirea. Folositi roz-lila pentru pielea foarte alba si roz-piersica pentru pielea galbuie;
verdele si albastrul invioreaza, cu conditia sa fie folosite in cantitatea potrivita. Mai putin este deseori mai mult! A se evita folosirea lor pe tenurile foarte palide.
negrul este potrivit pentru machiaje accentuate si este pretentios de aplicat, pentru ca poate usor da in kitsch.

Negrul si albul se numesc “non-culori�.

albul mat sau stralucitor se aplica imediat sub spranceana, chiar in curbura acesteia, conferind un plus de luminozitate privirii.

Pe parcursul machiajului estompati conturul si umbrele create, evitand sa trasati dungi clare, deoarece pot da cu usurinta in ridicol.

La sfarsitul machiajului puteti contura mai bine pleoapa de sus cu tus gri, maro sau negru. Va recomand tusul-carioca, deoarece este simplu de aplicat. Trasati o linie punctata pe toata lungimea pleoapei. Ei bine, acestea sunt notiunile introductive despre machiajul ochilor. Cand aveti timp si sunteti inspirate, jucati-va si cu alte culori de farduri si experimentati ineditul.  (Emilia Enciu, specialist 121 in machiaj & ingrijirea pielii)

ochii- cum machiati pentru el? despre ochi pot scrie carti pentru sunt poarta magica spre sufletul

2.9KB


_______________________________________
"Scopul educatiei este acela de a inlocui o minte goala cu una deschisa." - Malcom S. Forbes

pus acum 18 ani
   
rihmjihm
in devenire PITIC

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
In curand plaja va deveni un podium de prezentare. Toate formele si marimile vor fi prezente. Sa fie asta o incercare care ne va gasi inhibate? Mai bine sa ne gaseasca pregatite. Nu exista doua corpuri identice si arareori corpuri perfecte. Totul este sa stim cum sa ne jucam cu marimile si formele noastre astfel incat ochiul sa fie multumit estetic atunci cand cade asupra noastra. Pentru asta este esential sa alegem costumul de baie potrivit. Exista cateva reguli de care trebuie sa tinem cont.

_______________________________________
We are the pioneers in providing  cert killer C4040-250 dumps and 810-401 with  exam pass guarantee. Download our latest testkingccie sckans questions to pass real exam of mcitp training in www.muih.edu

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la