Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk pe Simpatie
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
Piticii / Cosmetice, diete, nutriţie, vopsirea părului, o problemă? / Exercitii ptr. aductori, zona inter. a picioarelor cu foto! Moderat de dana210773, ioana
Autor
Mesaj Pagini: 1
Beatrice
Administrator Piticii

Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2769
uitati ceva exercitii pentru picioare cine vrea sa aibe picioare frumoase!


Ridicari
Primul exercitu se executa conform imaginii. Privirea este orientata spre glezna. Vom face 30 repetari in 3 serii, rapide, pe fiecare parte, expirand atunci cand piciorul este ridicat.



Genunchi - cot
Cu un picior in spate si celalalt intins si cu un unghi cat mai mare intre picioare, vei ridica piciorul intins cat mai sus incercand sa atingi cu cotul opus genunchiul. Vei face 40 repetari in 3 serii alternative. Vom expira cand piciorul este ridicat. Acest exercitiu este foarte bun atat pentru aductori cat si pentru abdomen. Il facem sub aceasta forma pentru a creste consumul caloric in zona abdomenului si a picioarelor.



Ridicari dintr-o parte
Intinsa pe o parte, asezata in pozitia din imagine, vei face 30 repetari in 4 serii alternative radicand piciorul atat de sus cat sa-ti poti vedea glezna, expirand ca si in cazurile precedente, atunci cand piciorul se afla sus.



Aductori si talie
Iti iei o mica pauza de cateva secunde, de preferat 1 secunda in care te stergi, bei putina apa, schimbi melodia si te asezi pe salteluta conform imaginii invecinate. Vei face 40 repetari in 4 serii alternative ridicandu-te cu cotul catre sold si expirand. Este un exercitiu bun pentru aductori si talie, avand scopul sa creasca consumul de tesut adipos in zona inferioara cat si sa tonifice musculatura in acele zone.



Departari de picioare
Apoi te vei relaxa cu un exercitiu, dupa cum urmeaza: vei intinde picioarele cu varfurile intinse spre tavan (pana-l atingi), incordand picioarele si tinand genunchii intinsi. Vei ridica pieptul spre genunchi departand picioarele si expirand, de cate ori poti, timp de 4 serii. Barbia o orientezi in sus.



Piept - genunchi
Te intinzi pe spate cu genunchii in aer, indoiti si pregatita psihic pentru urmatorul exercitiu usor. Conform imaginii vei ridica pieptul catre genunchi, departandu-i in acelas timp si expirand. Vei incerca sa faci cat mai multe repetari rapide, 4 serii. Palmele sustin capul iar barbia este orientata in sus.


_______________________________________
- hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la