Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Piticii / Lifestyle / SILICOANE PENTRU BARBATI Moderat de frunzadk
Autor
Mesaj Pagini: 1
carmen spania
Moderator

Din: CASTELLON - SPANIA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 515
..........................SILICOANE PENTRU BARBATI........................

Pentru a se încadra cât mai uşor în standardele de frumuseţe la modă, şi bărbaţii apelează din ce în ce mai des la chirurgia estetică. Una dintre cele mai comune proceduri cerute este lipoabsorbţia pentru eliminarea excesului de grăsime şi apoi lifting-ul pentru un „tonusâ€Â? de invidiat. O altă metodă este mărirea circumferinţei pieptului cu ajutorul siliconului sau implantului salin, fără să mai fie nevoie să transpiri în sală. Amatori de astfel de implanturi au apărut şi la noi, chirurgii esteticieni efectuând deja câteva astfel de intervenţii. Amploarea fenomenului este, însă,  mult mai mare în Statele Unite ale Americii. Medicii de peste ocean se confruntă cu tot mai multe cereri din partea bărbaţilor care vor un piept perfect. Chirurgii plastici au stabilit deja cum trebuie să fie pectoralii invidiaţi pe plajă. Este ceva asemănător cu cel al lui Brad Bitt, în filmul „Fight Clubâ€Â?.
Numai că, după un astfel de implant în pectorali, medicii interzic vizitele la sala de forţă pentru evitarea eventualelor accidente.

Bărbaţii mai sunt interesaţi şi de reducerea dimensiunilor sânilor. Sânii mari la bărbaţi poartă denumirea ştiinţifică de ginecomastie. Ţesutul gras de pe sâni se măreşte în general la bărbaţii supraponderali. ÃŽn aceste cazuri, ficatul poate începe să producă estrogen în exces, iar ţesutul de la sâni se dezvoltă prea mult. O astfel de tulburare hormonală poate apărea şi în cazul celor care fac abuz de steroizi, susţin specialiştii.

Bărbaţii care au apelat la o intervenţie chirurgicală pentru micşorarea dimensiunii sânilor şi-au îmbunătăţit încrederea în sine. Alţii au scăpat prin operaţie şi de depresia dată de aspectul fizic.

Printre cele mai solicitate intervenţii estetice la bărbaţi, pe lângă modelarea pectoralilor, se numără: rinoplastia (redimensionarea nasului), lipoabsorbţia, transplantul de păr şi chirurgia pleoapelor. (L.S.)

silicoane pentru barbati pentru mai uşor modă, şi din mai des chirurgia una dintre

9.6KB


_______________________________________
"Scopul educatiei este acela de a inlocui o minte goala cu una deschisa." - Malcom S. Forbes

pus acum 18 ani
   
Branzila
in devenire PITIC

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 2
Pai au facut multe gafe liberalii, au fost prea multe scandaluri de frauda in care au fost implicati tocmai capii ( Paul Martin, fostul prim ministru a fost primul vizat in scandalul comandidelor iscat in ultimii doi ani).
Lumea s-a cam saturat sa inghita atata coruptie si a trecut in extrema. Martin a pierdut fata de Harper la o diferenta destul de mare, zic eu, 5%.

_______________________________________
Are you worried about free spanish lessons exam prep and certification practice Check out our latest resources for www.quincy.edu dumps and University of Kansas questions for practice

Modificat de Branzila (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la