Piticii
Forumul romanilor din DK si de pretutindeni! BINE ATI VENIT!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Piticii | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PITICII

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty Profile
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
Piticii / Cosmetice, diete, nutriţie, vopsirea părului, o problemă? / ALUNGA PUNCTELE NEGRE Moderat de dana210773, ioana
Autor
Mesaj Pagini: 1
irinascumpik
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 358
Multe dintre noi ne confruntam cu una din cele mai neplacute probleme ale tenului: punctele negre. Cu siguranta una din cele mai la indemana metode pentru a scapa de ele este aceea de a le ascunde, de a le camufla sub un fond te ten. Dar pentru a scapa de aceasta problema cea mai importanta regula este ingrijirea. Ingrijeste-ti tenul 24 de ore din 24 si treptat toate problemele tale vor disparea.

Cauza aparitiei inesteticelor si neplacutelor puncte negre o reprezinta astuparea porilor, a canalelor de evacuare a glandelor sebacee de la nivelul fetei. Din acest motiv nu este indicata ascunderea lor sub diverse produce cosmetice.

Respectand cateva reguli simple, tenul tau isi va recapata sanatatea si stralucirea. Principalele obiective pe care trebuie sa le indeplinim pe parcursul unei zile sunt curatirea si protectia tenului.

Este foare important ca periodic sa mergem si la saloanele cosmetice, acolo se vor realiza tratamente profesionale in functie de tenul fiecareia. Frecventa tratamentelor va fi stabilita de specialist.

In continuare vom prezenta cei mai importanti pasi ai ingrijirii zilnice pe care ii vom realiza zilnic la noi acasa.

Primul pas incepe dimineata

Se spune ca o zi frumoasa se cunoaste de dimineata. Acorda-i atentia cuvenita tenului tau si el iti va zambi intreaga zi. Demachierea din fiecare dimineata este foarte importanta. Foloseste un produs cu agenti blanzi de curatare, ei vor indeparta urmele cremei aplicate cu o seara inainte si vor restabili ph-ul acid normal al pielii.

Acum urmeaza aplicarea unei bariere impotriva factorilor din exterior.
Aplica o crema hidratanta, ea te va proteja impotriva factorilor climatici - soare, vant, frig. Este indicat sa folosesti produse destinate tenurilor acneice acestea contin substante nutritive care impiedica multiplicarea germenilor.

Foloseste produsele destinate tenului care au in compozitia lor acid salicilic - sunt foarte indicate in cazul tenurilor cu probleme. Acidul salicilic este un anti-inflamator, curata zonele afectate iar folosit zilnic, dupa o perioada de numai cateva zile tenul se va curata.



Ingrijeste-ti tenul pe timpul noptii

Cu siguranta stii ca demachierea facuta in fiecare seara este obligatorie chiar si in cazul in care pe parcursul zilei nu ai aplicat pe fata nici un produs cosmetic. Demachierea va incepe prin aplicarea unui lapte demachiant iar imediat dupa acesta fata se va improspata cu ajutorul unei lotiuni tonice, de preferabil fara alcool. Cele cu alcool usuca puternic tenul si in timp pielea se rideaza.

Urmeaza aplicarea unei creme adecvate tipului de ten si varstei : persoanele foarte tinere - 20-30 - se vor limita la aplicarea unei creme hidratante; persoanele cu varsta cuprinsa intre 30-40 de ani trebuie sa foloseasca o crema cu proprietati imbunatatite, nutritive, antirid, iar doamnele peste 50 de ani trebuie sa foloseasca produse cu proprietati hidratante, nutritive si emoliente.


pus acum 18 ani
   
Beatrice
Administrator Piticii

Din: Copenhaga - DK
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2769
Aaa, buna treaba asta cu punctele negre...

_______________________________________
- hobby bijuterii - forum bijuterii - forum sanatate - forum pentru mamici

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la